WAAR KUNNEN WE
JE MEE HELPEN?

RECLAMEUREAU UIT NIJMEGEN, VOOR MERKEN EN MUZIEK

Er zijn genoeg bureau’s om uit te kiezen. Fijn dat je bij ons aan het oriënteren bent! Wij zijn namelijk net even anders. Dat zegt de rest waarschijnlijk ook. Bij ons kun je er echter niet omheen. Onze scope is breder dan muziek alleen. Wij geloven dat je zintuigen moet prikkelen. Geluid en muziek gaat hand in hand samen met visuele communicatie. Wij snappen dat. We noemen onszelf dan ook liever een reclamebureau gespecialiseerd in geluid en muziek. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen, of doe direct een vrijblijvende aanvraag.

SOUNDBRANDING

Geluid heeft na beeld de grootste invloed op de perceptie van consumenten. Een sterke audio-identiteit en passende muziekstrategie kan een merk differentiëren, de brand-awareness vergroten en de connectie met de consument versterken. Hoe klinkt jouw merk?

MUSIC SUPERVISION

Wij helpen je bij het vinden van de beste muziek voor jouw project. Van bestaand repetoire tot een remix of een nieuwe track. Daarvoor werken we samen met bands, componisten en andere talenten. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhaal gehoord wordt.

MUSIC PRODUCTION

Wij maken de muziek die jouw boodschap versterkt. Van dramatisch mooie muziek tot dikke beats en van subtiel sounddesign tot intense immersive audio. Vanuit onze studio maken we de beste muziek voor jouw project.

SHARE YOUR SOUND

Voor onze klanten en projecten zijn wij altijd opzoek naar muzikaal talent. Ben je sound designer, producer of componist en wil je meer uit jouw muziek halen? Neem dan eens contact op en deel jouw werk met ons!