MARKETING & CONTENT

Naast muziek zijn we ook gek op het bouwen aan mooie merken. Elke organisatie heeft zijn eigen identiteit, karakter en verhaal en wij willen het beste uit een merk naar boven halen. Wij helpen organisaties bij het vertellen van hun verhaal door middel van online, offline en video marketing. Van strategie tot creatie en van unieke campagnes tot creatieve content.

Wij helpen je graag met het vertellen van jouw verhaal! 

STRATEGISCH MARKETINGPLAN

Je hebt ideeën, plannen en doelen. Een heldere marketingstrategie is de eerste stap om die te realiseren. Wij helpen je bij het bepalen van de juiste strategie, kiezen passende middelen en verzorgen de implementatie ervan. Wij houden niet van onnodig lange marketingplannen, maar distilleren praktisch bruikbare en realistische informatie. Data, cijfers en grafieken vormen de input, maar het is vooral het resultaat dat telt. 

VIDEO

De combinatie van beeld en geluid maakt dat video een perfect medium is om jouw verhaal te vertellen. Wij denken graag mee over de waarde van video voor jouw bedrijf.

  • SOCIAL MEDIA VIDEO
  • BEDRIJFSVIDEO
  • COMMERCIALS

WEBDEVELOPMENT

In eigenhuis of in samenwerking met onze partners ontwikkelen wij voor ieder merk, product of organisatie een passende website. Het middelpunt van jouw online communicatie.

  • WEBDESIGN
  • WEBCONTENT
  • SEO

GRAPHIC DESIGN

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Fotografie geeft een sterke indruk en kan een merk tot leven brengen. Wij helpen je graag jouw merk in beeld te brengen.

  • FOTOGRAFIE
  • HUISSTIJL
  • DIGITAAL

COPYWRITING

De tone of voice van communicatie is bepalend voor hoe een merk overkomt op de doelgroep. Dat geldt voor video en fotografie, maar zeker ook voor tekst. Wij bepalen de juiste tone of voice en schrijven doelgerichte teksten.

SOCIAL MEDIA BEHEER

Van Facebook en Instagram tot Snapchat en Youtube: social media is niet meer weg te denken en consumenten worden overspoeld met prikkels. Wij geloven in de kracht van social media, maar wel met een duidelijke strategie en consistente content.

MERKACTIVATIE

Een tof merk verdient de aandacht! Wij geven jouw product een kickstart, door een unieke merk activatie te ontwikkelen. De interactie en de beleving met de doelgroep staat hierbij altijd centraal.