MERKIDENTITEIT

Wij geloven dat succes begint bij jezelf. Dat je gelooft in waar je voor staat en waar je heen wil. En dat geldt ook zo voor merken: de drijfveren, identiteit en waarden zijn het fundament van een merk. Dat begint met interne richting en draagvlak, om dat vervolgens naar de buitenwereld toe te communiceren. Samen ontwikkelen we de identiteit van jouw merk, van concept tot creatie. Zo creëren we binding met de doelgroep. 

Wat is jouw verhaal?
RECENTE BLOGPOST

STRATEGIE

-

Elke organisatie heeft zijn eigen identiteit, karakter en verhaal. Een sterke strategie is de basis voor een sterk merk. Wij houden ervan om strategisch na te denken, en tegelijkertijd creatief aan merken te bouwen. Wij vertalen de identiteit van jouw merk naar een heldere merkstrategie.

CONCEPT

-

Een goed verhaal is het halve werk, het verhaal goed vertellen de andere helft. Wij helpen merken met het krachtig vertellen van hun verhaal. We vertalen de strategie naar een onderscheidend merkconcept, met het verhaal van jouw merk als kern.

CREATIE

-

We gaan aan de slag om de middelen en touchpoints te realiseren: van huisstijl, brandbook, en vormgeving tot webdesign en -development. Een deel van die disciplines hebben we in huis. Zo niet, dan betrekken we graag een van onze partners bij het project.