MUSIC PRODUCTION & SOUND DESIGN

MUZIEK DIE DOET VOELEN.

COMPOSITION

Sommige content heeft muziek nodig die één op één past, om het perfecte verhaal te vertellen. Onze componisten en producers vertalen de boodschap naar de juist sound. Wij produceren muziek voor commercials, film en game. Met een groot netwerk aan artiesten, solisten, producers, en een eigen productiestudio zijn we in staat om de perfecte soundtrack te creëren. 

SOUNDDESIGN

Goed sounddesign valt niet altijd op, maar is ook niet weg te denken om beeld en geluid naadloos samen te smelten. Anderzijds kan sound design en spatial audio een hele nieuwe dimensie toevoegen aan bijvoorbeeld VR, games, animatie, interactieve belevingen en film. 

AUDIO POST PRODUCTION

Dialoog, omgevingsgeluid, muziek en sounddesign: een goed gebalanceerd geluid is essentieel voor de juiste impact van content. Of je nou op zoek bent naar simpelweg een goede stereo mix, of dat je een onvergetelijke beleving wilt creëren met ambisonics of surround technologieën: we garanderen dat het eindresultaat fantastisch klinkt.

Klant: Distilleerderij Anima
Social media campagne • Muziek
Videoproductie: Hylke Knot
Korte film • Muziek
Videoproductie: NN Film
Brand video • Muziek

SHARE YOUR SOUND

Voor onze klanten en projecten zijn wij altijd opzoek naar muzikaal talent. Ben je sound designer, producer of componist en wil je meer uit jouw muziek halen? Neem dan eens contact op en deel jouw werk met ons!