Muziek is de taal die iedereen verstaat.

Soundbranding

Elke organisatie heeft een visueel merk, vaak ondersteund met een brand manual of brand book. Na visuele communicatie heeft geluid de grootste invloed op onze perceptie. Zodoende kan congruent geluid de impact van visuele communicatie versterken. Bovenal is muziek een manier van communicatie door emotie. Bepaalde muziek kan generaties definiëren en is een reflectie van identiteit. Is het dus niet vreemd dat organisaties niet of dezelfde manier over geluid en muziek nadenken als over visuele branding?

Wij helpen jou om jouw merkidentiteit te vertalen naar een geluid en muziek. We zetten de kracht van muziek in om jouw organisatie te verbinden met je doelgroep. Met brede ervaring in het werkveld van marketing alsmede in de muziekindustrie zijn we in staat om de kloof tussen merken en muziek te overbruggen. Hoe klinkt jouw merk?

AUDIO IDENTITY

De audio identity (of sonic identity) is de akoestische vertaling van de merkidentiteit. Zie de sonic identity als een brand manual voor muziek: richtlijnen, geluidselementen en muzikale ingrediënten die praktisch inzetbaar zijn in alle touchpoints van jouw merk.

BRAND SCORE

De brandscore is de essentie van het merkgeluid. Naast de Masterpiece bevat het tevens een Soundwallet met verschillende variaties, moods en een sample pack om verschillende emoties te vertolken welke toepassing dan ook. Zo heb je altijd de juiste muziek voorhanden.

SOUND LOGO

Een sound logo vergroot en versterkt de brand awareness en maakt jouw merk herkenbaar. Het is een audio element waarmee je jouw merkidentiteit hoorbaar maakt en dat gebruikt kan worden in alle denkbare touchpoints.

IN-STORE MUSIC

In-store muziek beïnvloedt de manier waarop klanten een merk ervaren. Daarnaast kan muziek gewenst gedrag stimuleren. Muziek en geluid kunnen de juist sfeer creëren om de merkbeleving te versterken. Wij helpen je te bepalen welke muziek past bij het merk, welke systemen aansluiten bij jouw behoeften en we stellen de perfecte playlists samen.

PRODUCT SOUND

Wil je dat een elektrische auto agressief en sportief klinkt, of juist stil en vriendelijk? In een wereld vol met technologie en ontwikkelingen die zichzelf steeds weer voorbijstreven zijn we steeds meer in staat om zelf te bepalen hoe de wereld klinkt. Dat biedt de kans om middels geluid zelf te beslissen welke indruk een product achterlaat.

MUSIC ACTIVATION

Muziek verbindt. Wij creëren muziek activaties, interactieve belevingen en artist-partnerships om jouw merk te connecten met jouw publiek.